Lytmere.dk logo

Bernafon tilbehør

Vi har fundet det bernafon høreapparatstilbehør du behøver, for at kunne holde dig god kørende. Produkterne er for dig som benytter dine høreapparater i det daglige og gerne vil have udstyr, som kan øge kvaliteten af din hørelse.

Vi samarbejder med Japebo & fremviser deres produkter. Kontakt os, eller Japebo for yderligere information.

Bernafon Charger Plus

Den smarte Charger Plus kan du tage med på farten og genoplade dine høreapparater op til 3 gange på fuldt batteri. Den passer godt på dine høreapparater mens de lader op eller bliver transporteret i en taske. Charger plus powerbanken bliver ladet fuldt op på 4 timer og oplade dit høreapparat på kun 3 timer.

Opladeren passer med høreapparats modellen Alpha, og fås i to modeller, alt efter hvilken model man har.

Se og læs mere om Bernafon Charger Plus her

Pris: 2.195 DKK – Inkl. moms

Bernafon Charger miniRIT

Med Bernafon-opladeren til lithium-ionbatterier er det muligt at oplade dine høreapparater på en effektiv måde, så de holder hele dagen. Det kan være en god idé at have en ekstra oplader med sig i weekendtasken eller på kontoret, så du altid har mulighed for at lade dine høreapparater op. Når du lader dine høreapparater op om aftenen, kan de holde strøm resten af dagen, selvom du streamer meget fra Bluetooth-enheder. Høreapparaterne oplades på blot 3 timer, og hvis du glemmer at oplade dem en dag, kan de oplades på 30 minutter for at holde strøm til 6 timers brug. På denne måde kan høreapparaterne fungere hele dagen, selv med en kort opladning.

Se og læs mere om Bernafon Charger miniRIT her

Pris: 2.895 DKK – Inkl. moms

Bernafon Charger miniBTE T R

Bernafon Charger miniBTE T R er en induktiv oplader, der er designet specielt til Bernafon miniBTE T R høreapparatmodeller. Med en trådløs opladningstid på kun 3 timer, kan du have dine høreapparater klar til brug igen på ingen tid. Bernafon opladeren er en moderne og praktisk løsning, der gør hverdagen lettere for dig. Du skal blot placere dine høreapparater i opladeren om aftenen, og næste morgen er de klar til brug. Opladeren har en magnetisk forbindelse, der sikrer, at dine høreapparater ikke falder ud, og dine høreapparater tænder automatisk, når du tager dem ud af opladeren.

Se og læs mere om Bernafon Charger her

Pris: 2.895 DKK – Inkl. moms

Bernafon Batterier

Der er mange forskellige batterier til bernafon høreapparater. Uden batterier i høreapparater, er man dårligt kørende, derfor bør man ikke gå på kompromis med batterierne, og altid have nogle ekstra liggende. Find den størrelse, som passer til de høreapparater du benytter. Der er størrelser i 10, 13 og 312.

Se og læs mere om Bernafon Batterier her

Priser fra: 35 DKK – Inkl. moms

Bernafon SoundClip-A

Hvis du snakker meget telefon eller streamer musik eller andet fra din telefon, kan du få en en skarpere og bedre lyd med Bernafon SoundClip-A. Den kobles op via Bluetooth og er meget nem at benytte. Den kan også benyttes som partner mikrofon og er god til håndholdte telefonopkald.

Se og læs mere om Bernafon SoundClip-A her

Pris: 2.000 DKK – Inkl. moms

Bernafon SoundGate Mikrofon

Hvis du ønsker at kunne tage en 1:1 snak med en person, hvor støjen ud fra bliver sorteret fra, kan man benytte en Bernafon SoundGate Mikrofon. Du kan fjerne irriterende støj, som kan fjerne fokus fra dine samtaler. Det er utroligt nemt at benytte både for høreapparatbruger og anden part, da den blot skal sættes på tøjet. Du skal blot bruge 3 tryk for at komme i gang.

Se og læs mere om Bernafon SoundGate Mikrofon her

Pris: 2.000 DKK – Inkl. moms

Bernafon RC-A Fjernbetjening

Man kan have brug for at skrue op og ned på sine høreapparater i løbet af en dag. Til dette kan man benytte Bernafon RC-A Fjernbetjening. Den er utrolig nem at benytte, med blot 3 knapper – og er meget lille og diskret. Bernafon RC-A Fjernbetjening kan benyttes med høreapparater fra Zerena.

Se og læs mere om Bernafon RC-A Fjernbetjening her

Pris: 1.500 DKK – Inkl. moms

Bernafon TV-A, TV Adapter

Sidder du meget foran fjernsynet og ønsker den bedst mulige lyd i dine øre, kan man benytte en TV adapter, til at få transformeret lyden fra fjernsynet direkte hen i dine høreapparater. Du kan nemt koble den på dine høreapparater, og kan benyttes af flere på samme tid. Du kan sidde helt op til 15 meter væk, og stadig få den fulde oplevelse.

Virker sammen med Bernafon Zerena og Viron.

Se og læs mere om Bernafon TV-A, TV Adapter her

Pris: 2.750 DKK – Inkl. moms

Bernafon Domes

Der findes mange forskellige Bernafon Domes. Der er både åbne og lukkede domes, alt efter hvad der føles rigtigt for dig, eller bruges i forskellige situationer. Man bør skifte sine domes, hver 4. uge, derfor er det vigtigt at have ekstra liggende. Bernafon Domes er i høj kvalitet og findes i mange forskellige modeller.

Se og læs mere om Bernafon Domes her

Priser fra: 69 DKK – Inkl. moms

Bernafon Receiver

Man kan ind imellem have brug for at skifte receiveren på ens høreapparat. Bernafon har udviklet og forbedret deres receivers, så de giver dig endnu bedre lyd og øger kvaliteten. Samtidig formindsker de chancen for hylelyde, og støjen på dem. De passer godt til ørerne og kan benyttes på alle høreapparater.

Se og læs mere om Bernafon Receivers her

Priser fra: 375 DKK – Inkl. moms

Bernafon høreapparater

Bernafon er en af de ældste høreapparatproducenter i verden, og startede med at lave høreapparater i 1946. Lige siden har de været et af de førende producenter i verden og er gået forrest i udviklingen og sætter dermed også standarden for nogle af de bedste høreapparater i verden. Siden deres oprindelse har de udvidet sig globalt og er nu i over 70 forskellige lande, hvor folk benytter deres høreapparater. 

Det schweiziske firma vil gerne hjælpe med at gøre det muligt for mennesker med en nedsat hørelse, kan få den bedst mulige høre oplevelse, som muligt. Dette gør de gennem højteknologisk ingeniørarbejde.