Lytmere.dk logo

Høreapparat tilbehør

Vi har gjort det nemt for høreapparat brugere at se hvilket tilbehør, som findes til hvert enkelt brand.

Bernafon udstyr

Vi har samlet alt det udstyr, som man kan benyttes til Bernafon høreapparater. Se hvilket tilbehør, som findes på knappen nedenunder. 

Oticon udstyr

Vi har samlet alt det udstyr, som man kan benyttes til Oticon høreapparater. Se hvilket tilbehør, som findes på knappen nedenunder. 

Widex udstyr

Vi har samlet alt det udstyr, som man kan benyttes til Widex høreapparater. Se hvilket tilbehør, som findes på knappen nedenunder. 

Siemens udstyr

Vi har samlet alt det udstyr, som man kan benyttes til Siemens høreapparater. Se hvilket tilbehør, som findes på knappen nedenunder. 

Phonak udstyr

Vi har samlet alt det udstyr, som man kan benyttes til Phonak høreapparater. Se hvilket tilbehør, som findes på knappen nedenunder. 

Signia udstyr

Vi har samlet alt det udstyr, som man kan benyttes til Signia høreapparater. Se hvilket tilbehør, som findes på knappen nedenunder. 

ReSound udstyr

Vi har samlet alt det udstyr, som man kan benyttes til Resound høreapparater. Se hvilket tilbehør, som findes på knappen nedenunder. 

Rexton udstyr

Vi har samlet alt det udstyr, som man kan benyttes til Rexton høreapparater. Se hvilket tilbehør, som findes på knappen nedenunder. 

Her er nogle af de mest populære høreapparattilbehør

Batterier

Høreapparatbatterier fås i mange forskellige størrelser og typer. Nogle høreapparater bruger engangsbatterier, mens andre bruger genopladelige batterier. Engangsbatterier holder typisk i ca. to uger, mens genopladelige batterier kan holde i flere måneder.

Batterieropladere

Hvis du har genopladelige batterier til høreapparater, skal du bruge en oplader til at holde dem opladet. Nogle opladere er designet til at fungere med flere typer batterier, mens andre er specifikke for én type.

Rengøringsartikler

Høreapparater skal rengøres regelmæssigt for at fjerne ørevoks og andet snavs. Der der findes en række forskellige rengøringsartikler, herunder børster, pinde og klude.

Ørepropper

Ørepropper kan bruges til at beskytte dine høreapparater mod vandskader, når du tager brusebad eller svømmer. De kan også hjælpe med at reducere støjniveauet i dine omgivelser, så du kan høre bedre.

Opbevaringskasser

Opbevaringsetuier hjælper med at opbevare dine høreapparater, når du ikke har dem på. Det kan beskytte dem mod skader og holde dem rene.

Dette er blot nogle få af de mest populære høreapparattilbehør. Der findes mange andre produkter, der kan forbedre dine høreapparaters funktion, komfort og udseende. Tal med din audiolog eller høreapparatspecialist for at finde ud af, hvilke produkter der er de rigtige.

høreapparat tilbehør