Lytmere.dk logo

Høretest Aalborg

Aalborg er en by med en masse historie, og det er også en populær turistdestination. Hvis du bor i eller er på besøg i Aalborg, kan du få en høreprøve hos vores mobile høreplejeservice, hjemme i det private – Eller på din arbejdsplads.

gratis høreprøve

Høreprøve Aalborg

Få besøg af eksperter i Aalborg

Hvis du bor i Aalborg og har mistanke om, at din hørelse er blevet forringet, så kan du få en gratis og uforpligtende høretest med Hørebil.dk. De er specialister i høreapparater og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop dine behov.

Hørebil.dk har mange års erfaring inden for høreapparater og ved, hvor stor betydning hørelsen har for livskvaliteten. Derfor vil deres personale besøge dig hjemme, på din arbejdsplads eller et andet sted efter eget valg for at foretage høretesten.

Høretesten tager ikke lang tid og er helt uforpligtende. Hvis der viser sig at være en forringet hørelse, vil Hørebil.dk’s personale hjælpe dig med at finde de bedste høreapparater til dine behov. De vil kunne tilbyde dig gratis høreapparater uden meromkostninger. De vil også give dig råd og vejledning i, hvordan du bedst bruger dine høreapparater, så du får mest muligt ud af dem.

Det kan være svært at indse, at man har problemer med sin hørelse, men det er vigtigt at tage det alvorligt. Hvis du oplever tegn på nedsat hørelse, så tøv ikke med at tage imod tilbuddet om en gratis høretest fra Hørebil.dk i Aalborg. På den måde kan du få hjælp til at forbedre din hørelse og opnå en bedre livskvalitet.

få gratis høreprøve og høretest i aalborg

Vi kører hjem til hvor du bor eller arbejde, og vi tilbyder gratis høreprøver. Vores certificerede audiologer kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dine hørebehov.

Hvis du er på udkig efter en høretest i Aalborg og omegn, så kontakt os i dag for at lave en aftale. Vi ser frem til at hjælpe dig med at høre dit bedste.

Få hørelsen tilbage

Rasmus Kristensen - 39 år, Hillerød

Rasmus stod til en ventetid på 1 år efter henvisning til hospitalet. Efter kun kontakt med Hørebil, havde han høreapparater 9 dage senere.
5/5

Ras Kjeldsen - 96 år
Aarhus

Ras har gennem en længere periode haft svært ved at høre i større forsamlinger. Hørebil kom forbi ude på plejehjemmet og hjalp med alt.
5/5

Jette Nielsen - 64 år
Odense

Ventetiden i Jettes region var lang, derfor kontaktede hun Hørebil.
Jette fik et gratis par høreapparater uden ventetid.
4/5

Jeres smil -
Gir os smil

3 kunder som fik besøg af hørebil

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor tage ud, når du kan blive derhjemme og få besøg af en audiolog. 
Du får besøg efter hvilken dag og tidspunkt du ønsker. 

Og det er helt gratis!

Det er gratis at få en høreprøve af Hørebil.
Du skal blot booke en tid, og det er helt uforpligtende.
Hvis din hørelse ikke er god, hjælper hørebil også med høreapparater – Her tager de sig af alt det praktiske og rådgiver dig.

En høreundersøgelse tager kun 30 minutter, også er du klar til at gå videre med dine daglige gøremål.

For at få gratis høreapparater, skal du være fyldt 18 år, være dansk statsborger og have dokumentation på dit høretab. 

Du vil kunne få tilskud til dine høreapparater fra følgende:
– Offentligt tilskud
– Sygeforsikring Danmark
– Helbredstillæg

Hos Hørebil, hjælper de dig med at få styr på papirarbejdet og søge det tilskud, som du har brug for. 
Du bestemmer selv om tilskuddet skal gå til gratis høreapparater eller til et bestemt mærke med en nedsat egenbetaling.

høreundersøgelse

Høreundersøgelse i Aalborg