Lytmere.dk logo

ReSound tilbehør

Vi har fundet det ReSound høreapparats tilbehør du behøver, for at kunne holde dig god kørende. Produkterne er for dig som benytter dine høreapparater i det daglige og gerne vil have udstyr, som kan øge kvaliteten af din hørelse.

ReSound One Premium Oplader

Denne oplader er lavet til ReSound One høreapparater, og kan både bruges som opladestation, men også som powerbank til hvis man er på tur. Den kan oplade dine høreapparater op 3 gange på en fuld opladning. Den er nem at benytte og passer på dine høreapparater i den smarte design.

Se og læs mere om ReSound One Premium Oplader her

Pris: 1.699 DKK – Inkl. moms

ReSound Desktop Charger C-3

Denne desktop oplader er smart og nem at anvende. Du skal blot indsætte høreapparaterne i opladeren, og så vil den begynde at lade. Den passer til genopladelige Key høreapparater og slukker automatisk når høreapparatet er fuldt ladet op.

Se og læs mere om ReSound Desktop Charger C-3 her

Pris: 1.299 DKK – Inkl. moms

ReSound Oplader Quattro Premium

Opladeren kan benyttes med ReSounds Linx Quattro høreapparater, og kan bruges både som ladestation, men også powerbank. Den kan oplade op til 30 timers brug, på blot 3 timer. Den er smart at have med på ferier, eller have med på kontoret.

Se og læs mere om ReSound Oplader Quattro Premium her

Pris: 2.000 DKK – Inkl. moms

ReSound Batterier

Man skal have batterier til sine høreapparater, ellers er de ikke meget værd. ReSound har 3 størrelser i henholdsvis størrelserne 10, 13 og 312, alt efter hvilket høreapparat man har.

Se og læs mere om ReSound Batterier her

Priser fra: 39 DKK – Inkl. moms

ReSound Micro Mic

Denne smarte lille mikrofon, kan påføres personen, som høreapparatbrugeren snakker med. Den fjerner støj og andre gener, som kan påvirke din samtale. Den er nem og super anvendelig – Den har en rækkevidde helt op til 25 meter og giver dig den bedste lytte oplevelse.

Se og læs mere om ReSound Micro Mic her

Pris: 2.000 DKK – Inkl. moms

ReSound Multi Mic

Multi Mic fra ReSound kan både bruges som en mikrofon til enkelte samtaler, eller samtaler omkring bordet. Den kan samtidig kobles sammen med FM-systemer, og andre lydkilder, som gør den kan streame lyd ind i dine høreapparater ligesom høretelefoner.

Den kan bruges både af ReSound, Interton og Beltone høreapparatbrugere.

Se og læs mere om ReSound Multi Mic her

Pris: 2.599 DKK – Inkl. moms

ReSound RemoteControl

En smart lille fjernbetjening, som kan benyttes af dig, som ønsker at justere lydstyrke og forskellige programmer lynhurtigt. Den er utrolig nem at benytte og kan nemt hænge i et nøglebundt.

Se og læs mere om ReSound RemoteControl her

Pris: 1,500 DKK – Inkl. moms

ReSound Unite TV Streamer 2

Få sendt klar og lækker fjernsyns lyd direkte ind i dine høreapparater ved hjælp af ReSound Unite TV Streameren. Den er nem at sætte til, og kobler hurtigt dine høreapparater på. Du vil stadig kunne høre lyde udefra. Den kan bruges både af ReSound, Interton og Beltone høreapparatbrugere.

Se og læs mere om ReSound Unite TV Streamer 2 her

Pris: 1.899 DKK – Inkl. moms

ReSound Unite Phone Clip+

Få sendt klar og lækker fjernsyns lyd direkte ind i dine høreapparater ved hjælp af ReSound Unite TV Streameren. Den er nem at sætte til, og kobler hurtigt dine høreapparater på. Du vil stadig kunne høre lyde udefra. Den kan bruges både af ReSound, Interton og Beltone høreapparatbrugere.

Se og læs mere om ReSound Unite Phone Clip+ her

Pris: 1.899 DKK – Inkl. moms

ReSound Remote Control 2

Denne fjernbetjening kan bruges til at justere volumen og programer i flere forskellige omgivelser. Du kan justere direkte til høreapparaterne eller også gennem fjernsynet, hvis man ønsker at kunne skrue op og ned på afstand. Du kan også slukke helt for høreapparterne, hvis du ønsker lidt ro. Den kan bruges både af ReSound, Interton og Beltone høreapparatbrugere. 

Se og læs mere om ReSound Remote Control 2 her

Pris: 2.000 DKK – Inkl. moms

ReSound Domes

ReSound har et kæmpe stort udvalg af forskellige domes. Der findes til forskellige tyndslanger og til forskellige behov. Hvis man ønsker lukkede eller åbne lydkupler, findes det også.

Se og læs mere om ReSound Domes her

Priser fra: 95 DKK – Inkl. moms

ReSound Receiver

Der er massere af varianter af receivers fra ReSound. De kan hver især noget forskelligt og passer til forskellige høreapparater. Se hvilke receivers du ønsker eller plejer at bruge og køb, så din lytte oplevelse er i top hele tiden.

Se og læs mere om ReSound Receiver her

Priser fra: 380 DKK – Inkl. moms

Resound Høretelefoner

Lige siden 1943 har ReSound været på markedet med produkter, som har været med til at hjælpe hørehæmmede, med at få den bedste lytteoplevelse. De er ejet af en af verdens største høreapparatproducenter, som også laver produkter, som kan sammenkobles med andre brands. De har lavet trådløse tilbehørs produkter, som kan benyttes af Interton og Beltone.

 

De er nogle af de førende indenfor deres felt, og er med til at innovere og skabe nyt udstyr, som gør det nemmere som høreapparat benytter.