Lytmere.dk logo

Rexton tilbehør

Vi har fundet det Rexton høreapparats tilbehør du behøver, for at kunne holde dig god kørende. Produkterne er for dig som benytter dine høreapparater i det daglige og gerne vil have udstyr, som kan øge kvaliteten af din hørelse.

Vi samarbejder med Japebo & fremviser deres produkter. Kontakt os, eller Japebo for yderligere information.

Rexton Charging Station

Denne ladestation er smart og lader dine høreapparater i en lukket boks, som beskytter og holder støv ude. Ladestationen skal blot bruge en USB-indgang for at kunne fungere, dermed kan man putte den i en powerbank, computer eller en stikkontakt.

Se og læs mere om Rexton Charging Station her

Pris: 1.700 DKK – Inkl. moms

Rexton Oplader til M-Core B-HP

Effektive høreapparater kræver en lige så effektiv oplader, og med Rexton Opladeren kan du oplade dine Rexton M-Core B-HP høreapparater på ingen tid. Disse genopladelige bag-øret apparater har en imponerende brugstid på op til 61 timer på en enkelt opladning, takket være opladerens galvaniske ladningsteknologi. Høreapparaterne er udstyret med avanceret MotionCore teknologi, som sikrer optimal tilpasning til enhver lydsituation, hvilket resulterer i en forbedret taleforståelse. Derudover er Rexton Opladeren i stand til at udføre en hurtig opladning på blot 30 minutter.

Se og læs mere om Rexton Oplader til M-Core B-HP her

Pris: 1.675 DKK – Inkl. moms

Rexton Oplader til M-Core B-P

For at få mest muligt ud af dine kraftfulde høreapparater er det nødvendigt at have en effektiv oplader til rådighed. Rexton Opladeren er den perfekte løsning, da den benytter sig af galvanisk ladningsteknologi, hvilket sikrer hurtig og effektiv opladning af dine Rexton M-Core B-P høreapparater. Disse genopladelige bag-øret apparater har en imponerende batteritid på op til 61 timer på en enkelt opladning, og med den avancerede MotionCore teknologi tilpasser de sig automatisk til din aktuelle lydsituation for at forbedre din taleforståelse. Rexton Opladeren kan endda udføre en hurtig opladning på bare 30 minutter.

Se og læs mere om Rexton Oplader til M-Core B-HP her

Pris: 1.675 DKK – Inkl. moms

Rexton Slim-RIC Charging Case

Denne oplader er lavet som en powerbank, som kan oplade dine Rexton høreapparater helt op tre gange. Den er smart at have med rundt, hvis man skal på arbejde, ud og rejse eller blot have i tasken, som sikkerhed. Den er nem at have med i lommen og er i et flot design.

Se og læs mere om Rexton Slim-RIC Charging Case her

Pris: 2.475 DKK – Inkl. moms

Rexton Slim-RIC Travel Charger Qi

Har du Rexton Stiline G6 høreapparater, kan du købe denne oplader, som også kan benyttes som en powerbank. Den kan lade høreapparaterne fuldt op 3 gange på en enkelt opladning. Den er smart at have med farten, og er nem at have med i tasken.

Se og læs mere om Rexton Slim-RIC Travel Charger Qi her

Pris: 2.475 DKK – Inkl. moms

Rexton Smart Mic

Det kan indimellem være svært at høre hvad ens samtalepartner fortæller en, i et støj rigt rum. Med denne smarte lille mikrofon, kan du blot sætte den på tøjet af din samtalepartner. Den filtrere støjen væk og giver dig en klar lyd. Du kan også forbinde bluetooth enheder med denne enhed. Dermed kan du transformere musik, film lyd og snakke i håndholdt telefon ved hjælp af Rexton Smart Mic.

Se og læs mere om Rexton Smart Mic her

Pris: 1.895 DKK – Inkl. moms

Rexton Smart Transmitter 2.4

Med denne transmitter kan du få sendt lyden fra dit fjernsyn direkte ind i dine høreapparater. Det er også muligt at koble op på et stereoanlæg. Den er nem og benytte og påvirke ikke andre, som ikke har høreapparater. Den forbinder automatisk dine høreapparater, og du behøver ikke andet end blot transmitteren.

Se og læs mere om Rexton Smart Transmitter 2.4 her

Pris: 2.200 DKK – Inkl. moms

Rexton Smart Connect

Denne smarte elektroniske enhed fra Rexton, kan du både bruge som fjernbetjening og til bluetooth enheder. Du kan skrue op og ned, skifte program og koble dig op på din mobil, og derved tage håndfri telefonopkald. Du kan få lyden fra telefonen sendt ind i ørerne, men det er også muligt at koble den op med andre bluetooth enheder, såsom computer, tablet eller MP3 afspillere.

Se og læs mere om Rexton Smart Connect her

Pris: 2.200 DKK – Inkl. moms

Rexton SmartKey

Smartkey hør det muligt at skifte program eller justere lydstyrken lynhurtigt med få tryk. Den er nem at benytte og har kun tre store knapper, som kan gør den meget enkel. Den kan nemt sættes i en nøglering, og ligner blot en bilnøgle.

Se og læs mere om Rexton SmartKey her

Pris: 1.500 DKK – Inkl. moms

Rexton Smart Remote

Justere dine høreapparater med denne smarte lille fjernbetjening. Den kan indstille volumen, programmerne og mikrofonerne i høreapparatet. Du kan også sætte alarm i høreapparaterne, som giver dig et signal. Den er meget nem at betjene.

Se og læs mere om Rexton Smart Remote her

Pris: 1.500 DKK – Inkl. moms

Domes til Rexton

Der findes mange forskellige domes til hvert enkelt høreapparat. Man kan vælge mellem flere varianter, som kan hver deres ting, og har hver deres pasform. Se hvilke der findes til dine Rexton høreapparater. Der er både lukket og åbne domes.

Se og læs mere om Domes til Rexton her

Priser fra: 95 DKK – Inkl. moms

Rexton Høreapparater

Hvis man ønsker stabile og gode høreapparater er Rexton et rigtig godt bud. Kvaliteten er i top og høreapparaterne er meget brugervenlige. Rexton har været i høreapparats universet i over 50 år, og er derfor også en af de kendte navne i markedet. De har været med til at innovere inden for industrien i mange år, og har også gode tilbehørsprodukter til deres høreapparater.