Lytmere.dk logo

Signia tilbehør

Vi har fundet det Signia høreapparats tilbehør du behøver, for at kunne holde dig god kørende. Produkterne er for dig som benytter dine høreapparater i det daglige og gerne vil have udstyr, som kan øge kvaliteten af din hørelse.

Signia Inductive Charger II

Denne oplader kan lade flere forskellige Signia høreapparater, som har litium-ion batterier. Den oplader dine høreapparater fuld op på 3-4 timer. Den kan oplade til 7 timers brug på blot 30 minutter. Den har tørrefunktion under opladningen. Den slukker automatisk, når opladningen er færdig.

Se og læs mere om Signia Inductive Charger II her

Pris: 1.999 DKK – Inkl. moms

Signia Lithium-ion Oplader

Med denne oplader kan du blot indsætte hele høreapparatet ind, uden at tage batterierne ud. Den er optimal at have stående på natbordet, da den kan oplade dine høreapparater natten over. Den slukker automatisk for ladningen, når den er færdig, hvilket gør batterierne holder længere. Opladeren forhindrere fugt i høreapparterne ved at have en tørrefunktion.

Se og læs mere om Signia Lithium-ion Oplader her

Pris: 2.225 DKK – Inkl. moms

Signia Motion & Pure Dry&Clean Charger

Disse opladere er en tre i en løsning, hvor du kan oplade, rengøre og tørre dine høreapparater. Den rengøre gennem sit UVC program, som starter automatisk ved indsætningen af høreapparaterne. Der er både en oplader som passer til Signia Motion høreapparater og Signia Pure høreapparater.

Se og læs mere om Signia Motion Dry&Clean her

Se og læs mere om Signia Pure Dry&Clean Charger her

Pris: 2.699 DKK – Inkl. moms

Signia Styletto X Charger

Denne oplader er lavet til Signia Styletto høreapparater. Den er smart da du kan indsætte dine høreapparater i beholderen og lægge dem på en opladning platform. Den kan bruges i det daglige, men også som powerbank, da den kan tages med oplade ens høreapparater fuldt op tre gange.

Se og læs mere om Signia Styletto X Charger her

Pris: 1.999 DKK – Inkl. moms

Signia Styletto Charger

Denne oplader er lavet som en powerbank til dine Signia Styletto høreapparater. Den er let at have med rundt, hvis man ønsker kunne tage på tur uden sin faste oplader. Denne oplader kan oplade dine høreapparater op fire gange på blot en opladning. Du kan nemt se hvor meget strøm powerbanken har, da den har tre grønne led lys.

Se og læs mere om Signia Styletto Charger her

Pris: 1.215 DKK – Inkl. moms

Signia batterier

Batterierne i et Signia høreapparat er vigtige. Uden batterierne virker høreapparatet jo ikke. Derfor bør man altid købe de rette batterier til ens høreapparat. Vi anbefaler altid man køber batterier i samme mærke, som høreapparatet er i. De tilbyder batterier i størrelserne 10, 13 og 312.

Se og læs mere om Signia batterier her

Priser fra: 39 DKK – Inkl. moms

Signia StreamLine Mic

Med denne StreamLine Mic fra Signia, kan du omforme dine høreapparater til høretelefoner. Du får streamet lyden direkte ind i øregangen, ved at koble den sammen med forskellige bluetooth enheder. Dermed kan du høre musik, streame filmlyd og snakke håndfrit i telefon. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på 20 meter, og er nem at benytte.

Se og læs mere om Signia StreamLine Mic her

Pris: 1.799 DKK – Inkl. moms

Signia StremLine TV

Få sendt lyden fra dit fjernsyn direkte ind i dine Signia høreapparater. Denne giver den bedste lydoplevelse gennem Dolby Digital og fjerner støj og andre gener. Du kan styrer den ved brug af en app, og er nemt og bekvemmeligt. Du kan tilkoble flere høreapparater på en gang.

Se og læs mere om Signia StremLine TV her

Pris: 1.999 DKK – Inkl. moms

Signia TV Transmitter

Denne TV transmitter kan kobles sammen med nogle af de nyeste fjernsyn på markedet, og sende lyden ind i øret, gennem dine høreapparater. Dermed bliver dine høreapparater, som høretelefoner. Den er nem at koble op på dit fjernsyn og giver dig en bedre lytte oplevelse.

Se og læs mere om Signia TV Transmitter her

Pris: 1.800 DKK – Inkl. moms

Signia MiniPocket

Denne fjernbetjening kan bruges til at styrer alle funktionerne i dine Signia eller Siemens høreapparater. Dermed kan du skifte program eller skrue op og ned for lydstyrken. Den er utrolig nem at benytte, grundets den blot tre knapper. Fjernbetjeningen er meget lille, og kan nemt sidde i en nøglering.

Se og læs mere om Signia MiniPocket her

Pris: 1.375 DKK – Inkl. moms

Signia Domes

Der findes et hav af forskellige lydkupler fra Signia, som giver dig forskellige lytteoplevelser. Alt efter hvad man er mest til, er der både åbne og lukkede domes, i forskellige forme. Der findes også en tredje type, som hedder power. Denne maksimere indtrængningen af lyd til øret.

Se og læs mere om Signia Domes her

Priser fra: 95 DKK – Inkl. moms

Signia Receiver

Receiverne er med til at skabe en høj lydkvalitet inde i øret. Den er med til at sørge for at lyden er stabil og at det er behageligt. Der findes flere forskellige receivers alt efter hvilket høreapparat man har. Se hvilke varianter der passer til dit høreapparat.

Se og læs mere om Signia Receiver her

Priser fra: 580 DKK – Inkl. moms

Signia høreapparater

Signia er et lidt nyere brand inden for høreapparater. Dog skal man ikke tage fejl af brandet, da det er Siemens, som står bag. Siemens har været med til at innovere til hørehæmmet i over 100 år, og er en af de anerkendte navne inden for høreapparat industrien. De har lavet mange høreapparater, som er lavet til forskellige gøremål, og derfor har de også et bredt sortiment af forskellige produkter, som virker til både flere høreapparater og enkelte.