Lytmere.dk logo

Widex tilbehør

Vi har fundet det Widex høreapparatstilbehør du behøver, for at kunne holde dig god kørende. Produkterne er for dig som benytter dine høreapparater i det daglige og gerne vil have udstyr, som kan øge kvaliteten af din hørelse.

Wirex Batterier

Du kan ikke undvære batterier til dine høreapparater. Derfor må man aldrig gå ned på kvaliteten af batterier til høreapparatet eller løbe tør for dem. Derfor anbefales det altid, at der er minimum 2 pakker batterier hjemme i skuffen, så man aldrig løber tør. Wirex laver gode batterier, som har en god levetid.

Se og læs mere om Wirex batterier her

Priser fra: 39 DKK – Inkl. moms

Wirex Phone-DEX 2

Hvis man snakker meget i telefon, eller har svært ved at høre lyden gennem telefonen, kan man købe denne smarte Wirex Phone DEX-2, som streamer lyden direkte over i dine høretelefoner. Samtidig kan man snakke gennem høreapparatet, så det fungere som et headset. Formindsk de dårlige opkald og lyde, som kan forekomme ved denne. Den har en rækkevidde på mellem 50-300 meter og er nem at betjene.

Se og læs mere om Wirex Phone-DEX 2 her

Pris: 1.999 DKK – Inkl. moms

Widex TV Play

Få streamet lyden direkte ind i høreapparatet fra dit fjernsyn, uden det påvirker dem du ser fjernsyn med. Her får du en meget klar lyd, og gør din høre oplevelse meget bedre. Du vil stadig kunne høre omgivelserne omkring dig, men blot få lyden mere direkte ind i øret. Den er nem at anvende og kan betjenes gennem en app, hvor du kan styrer lydstyrken. Den forbindes automatisk til dine høreapparater.

Se og læs mere om Widex TV Play her

Pris: 2.799 DKK – Inkl. moms

Widex COM-DEX

Ønsker du at få lyden fra din smartphone sendt direkte ind i dine høreapparater, kan du benytte denne Widex COM-DEX. Den streamer direkte lyd ind i dine Wirex høreapparater, og du kan samtidig foretage telefonopkald gennem den. Du opnår den bedste lydkvalitet ved at bruge denne og passer perfekt til musiklytning. Den har 8 timers batteri og er let at benytte.

Se og læs mere om Widex COM-DEX her

Pris: 1.899 DKK – Inkl. moms

Widex TV-DEX

Med denne smarte fjernbetjening kan du justere dine høreapparater på få sekunder. Du kan nemt skifte program eller lydstyrke ved få klik. Den er nem at betjene og har kun 3 knapper. Meget nem at have med i lommen og har en rækkevidde på omkring 1 meter. Den kan nemt fastgøres i en nøglering, og vil blot ligne en bilnøgle.

Se og læs mere om Widex TV-DEX her

Pris: 1.999 DKK – Inkl. moms

Widex RC-DEX

Ønsker du den optimale høre oplevelse uden forsinkelser ved brug af fjernsyn, kan man benytte denne TV-DEX. Du kan tilkoble op til to høreapparater på den, samtidig med den ikke er til gene for ikke høreapparatbrugere. Du kan slå baggrundslyde fra, og eliminerer ekko. Der er aldrig forsinkelser og er god lydkvalitet. Den er nem at benytte blot ved brug af en fjernbetjening.

Se og læs mere om Widex RC-DEX her

Pris: 999 DKK – Inkl. moms

Widex FM+DEX

Du kan benytte denne til at få en bedre oplevelse ved forskellige sammenkomster. Den er smart at benytte ved undervisning eller forelæsninger. Den er god hvis man er i et mødelokale eller en koncert. Du får centret lyden mere direkte ind i øret. Den har en batteritid på 10 timer og er meget nem at benytte.

Se og læs mere om Widex FM+DEX her

Pris: 2.499 DKK – Inkl. moms

Widex Moment mRic Charger

Har du Widex Moment mRIC høreapparater, kan du bruge genopladelige batterier, for at undgå udskiftningen hele tiden. Denne oplader kan du blot stille på natbordet og lade høreapparaterne lade natten over. Den skal blot bruge en usb indgang for at kunne give strøm. Den lader dine høreapparater op på blot 4 timer, og kan oplade til 4 timers brug på kun 30 minutter.

Se og læs mere om Widex Moment mRic Charger her

Pris: 1.299 DKK – Inkl. moms

Widex Charge n Clean Opladerstation

Denne opladerstation kan klare tre ting på en gang. Den kan nemlig rengøre, tørre og oplade dine høreapparater. Samtidig passer den på dine høreapparater og er nem at have med. Den kan lave en hurtig opladning til 4 timers brug på blot 30 minutters opladning. Den er nem at have med rundt og hjælper både med at rengøre og spare dig for batterier.

Se og læs mere om Widex Charge n Clean Opladerstation her

Pris: 1.995 DKK – Inkl. moms

Widex BTE R D Charger

Har du Widex BTE R D høreapparater, kan det være en fordel at benytte genopladelige batterier og spare penge og undgå besværet med at udskifte batteri. Du kan oplade dine høreapparater over natten ved at indsætte dem i opladeren. Opladeren kræver kun strøm gennem et USB stik og lader dine høreapparater op på 4 timer. Hvis du er ved at løbe tør, kan den oplade dine høreapparater op til 4 timers brug på blot 30 minutter.

Se og læs mere om Widex BTE R D Charger her

Pris: 1.299 DKK – Inkl. moms

Widex Domes - Lydkupler

Der findes et hav af Widex Domes, som kan hver sin ting. Det smarte er at man kan tilpasse det efter hvad man har af behov eller ønsker den gældende dag. Nogle ønsker en lukket lyd, mens andre ønsker en åben lyd. Der er mange forskellige pasforme, som man kan prøve af, for at mærke hvad øret bedst kan lide.

Se og læs mere om Widex Domes – Lydkupler her

Pris: 150 DKK – Inkl. moms

Wirex Receiver

Man kan indimellem komme ud for at skulle udskifte en eller begge sine receivers. Det kan dog også være man blot ønsker en anden form for lyd. Der er flere forskellige receivers fra Wirex, og du kan finde den, som passer dine ører bedst. Dog kan det også være en ide at udskifte dem en gang imellem, grundet slid.

Se og læs mere om Wirex Receiver her

Pris: 535 DKK – Inkl. moms

Widex høreapparater

Hvis du har haft høreapparat længe, kender du formentligt til Widex, som har været på markedet siden 1956. De har været med til at innovere og lave noget af det mest avancerede teknologi på markedet. Widex er et firma som er etableret i Danmark, og er stadig drevet af familien. De har forhandlere over hele verden, og er i over 100 forskellige lande. De er en af de førende i verden inden for høreapparater og innovation til høretab. De har udviklet mange forskellige produkter, som er med til at hjælpe på folks hørelse. Deres produkter er med til at gøre hverdagen nemmere og sørge for at de ikke oplever gener med ørerne.